onsdag 23. februar 2011

Gode Nyheter #1

Et relativt nytt produkt på makeupfronten er Hydrating Mineral Veil fra BareMinerals. Dette er veldig gode nyheter for oss med gjerne litt lys og tørr vinterhud.
Om vinteren slår sensitiv hud lett sprekker, flasser og ser matt og døll ut. I tillegg til å få i seg sunne fettsyrer, vann og å bruke gode, litt fete vinterprodukter på huden kan man bruke det nye Hydrating Mineral Veil.
De som har brukt BareMineralssminke fra før av, vet at Mineral Veil er et slags fikseringspudder som skal legges lett oppå BareMinerals foundation (husk SWIRL, TAP og BUFF!).
Det som er nytt med Hydrating Mineral Veil er at det inneholder ris-lipider som bevarer fuktigheten i huden. I tillegg er den lett lysreflekterende, så pudderet får matt og tørr vinterhud til å gløde som om du var i langt varmere strøk :)

Ellers så lover den å gjøre som vanlig Mineral Veil, å minimere fine linjer, store porer og gi deg en generell fresh følelse på huden.
Jeg har brukt denne selv i ca en måned nå, og jeg går neppe lei det flotte og freshe resultatet dette produktet har på huden min.
Fåes kjøpt hos hudpleier eller hos parfymerier, veiledende pris ca 449 kr.

Bildet er hentet fra http://bareminerals.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar