lørdag 19. mars 2011

Photoshoot #3

På torsdag ettermiddag/kveld var jeg på photoshoot med noen nye venninner fra Norges Kreative Fagskole. Vi skulle gjøre en skikkelig gotisk shoot, og det var kjempemorro!

Dagens modell var Gulla (supersøtt navn til ei supersøt jente:)), og jeg sminket henne i en ekstrem, men fortsatt fashion look.

Jeg startet med å legge primer på hele huden, og fulgte opp med kremfoundation fra Makeup Store. Den dekker helt og komplett, og man trenger som regel da ikke å bruke concealer. Veldig tung for huden, men fungerer veldig fint på photoshoots på den måten at man slipper at foundationen blir "gjennomsiktig" under det sterke lyset.

Vanligvis bruker jeg alltid foundation med gul undertone, fordi de flese har en gul undertone i huden, og fordi den gir finest glød. Siden Gulla skulle være skikkelig Goth Bride, så ville vi ha et litt "dødere" look, men i stedet for å gå flere toner lysere i foundationen, så la jeg en nøytral/rosa undertonet foundation i samme tonehøyde som huden til Gulla. Dette ga et svakt gråere skinn i huden uten at det ble for unaturlig.

Jeg fikserte med pudder, og la lowlight under begge kinnbena.

På øynene la jeg svart øyenskygge over hele lokket, og streket opp svart eyeliner på øvre vippekant, og tegnet opp en strek ca 4mm under nedre vippekant. Mellom vippekanten og streken la jeg litt lys concealer.
Jeg streket også opp en linje over hver global i svak "katteform". Store effektvipper ble festet på øvre vippekant og den oppstrekete linjen under øyet.

Brynene ble fyllt inn med litt mørk grå/brun skygge, og på leppene la jeg foundation og klappet på litt blank lipgloss.

Hele håret ble tupert lett med en naturbørste, og jeg festet det i en lag svinekam fra panne til nakke på Gullas venste side. I kanten festet jeg tre roser som fotograf Ida hadde kjøpt inn for anledningen (og antagelig skaffet seg livslange fiender ved å spørre floristen om halvdøde roser...).

Gleder meg til å se de ferdige bildene, i mellomtiden  har jeg noen fra mitt skikkelige dårlige mobilkamera.. :)


Bildene ble tatt på en skikkelig creepy kirkegård! Fotoassistent Helene til høyre her med reflektor


Photoshop Express! WuuuUUuuu. Spøkelsesfoto!

Gulla varmer seg mellom slagene, og jentene skjekker bildene.Photoshop Express! Last ned gratis til Android på Android Market

Bonusbilde av en real søting, Ludde! :)


I tillegg til å være stylist her, så var jeg også fotoassistent! Det var gøy. Jeg fikk holde en lampe :)

Klærne er private, toppen er Gullas egen, mens jeg lånte bort mitt private korsett og to skjørt.

Foto:      Ida
Assistent: Helene
Modell:    Gulla
Styling:   Maya

Ha en fantastisk lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar