tirsdag 29. november 2011

Inspiring looks

Denne looken insprerer meg akkurat nå! Den er hentet fra Vogue's hjemmeside http://www.vogue.com.


Også har jeg slengt sammen et moodboard med forskjellige produkteksempler på hvordan man kan oppnå looken
Colorsupplements i fargen Jackie Oates fra LUSH, Glee fra BareMinerals, Naked Eye Kit fra Too Faced, Le Crayon Khol i Blanc fra Chanel, Illusion D'ombre øyeskygge i fargen Fantasie fra Chanel, MAC Creamstick Liner i Portside, MAC Lipstick i Media, What A Tease (Backcomb in a Bottle) fra SexyHair, Directions Semi-Permanent hårfarge i Pastel Pink, Kjole fra H&M, Øredobber og Ring fra Accessorize.

Pass på at huden er ren og pen før du starter. Det kan lønne seg å bruke en primer. Så legger du på foundation, start gjerne fra nesa og utover, dus godt ned mot hals og mot hårfestet. Bruk et lyst semipermanent pudder for å få den plettfrie looken. Legg så en lett transparent rouge i en mellom-mørk rosa/lilla farge på nedre del langs kinnbenet. Dus godt over med pudderkosten. Pass på at rougen ikke blir liggende for tett opp til øyet, du bør ha plass til nesten to fingre i bredden i mellom rougen og øyet.

På øyet legges en lys basefarge på hele lokket og opp til brynet. Legg en lett grå skygge i en "c" ca. midt fra globalen og ut, og ned igjen mot vippekanten. dus godt. En hvit skimmerskygge brukes på selve lokket, konsentrèr den midt på lokket rett over der pupillen er. Dette vil vi øynene en forstørrende effekt. Dus godt. En tynn,tynn,tynn svart liquid liner kan legges helt tett mot vippene i overkant.

 Under øyet legger du en dus grå skygge i ytterkant, og hvit skygge i innerkant som duses ut mot den grå skyggen. Bruk en skimmerskygge eller skimmerliner i innerkroken og en hvit liner på våtkanten. Vippene settes på plass med en transparent maskara. Brynene fikseres med en brynsgelè.

Leppene bør skrubbes før de tegnes opp, og legg først litt foundation på for å få et jevnt utgangspunkt. Bruk så en lipliner i en dyp plommerød farge og tegn opp leppene. Start med overleppa, og jobb fra midten og ut på begge sider. Hold liplineren horisontalt foran leppen for å sjekke symmetrien. Tegn så opp underleppen, men gjør den litt kortere enn den naturlige bredden og såvidt litt mindre enn overleppen. Fyll inn linjene med liplineren. Bruk en leppepensel og legg på en leppestift i matchende farge oppå. Bruk gjerne en halvblank leppestift.

Håret bør rulles opp eller krølles. Del så inn mellomstore passèer fra midt opp på hodet og bakover mot krona. Spray What a Tease ved hårrøttene og la håret ligge fremover i "feil retning" til det er tørt. Gjør dette også i et par passèer på sidene over ørene. Når håret er tørt kan du tupere det lett i bunnen med en naturbørste før du legger det "rett vei" igjen. Del krøllene og tvinn de løst rundt hverandre før du tar tak i en spiss av håret og skyver resten av håret opp mot hodebunnen som en slags løs tupering. Det fremre håret settes bak med noen hårnåler.

God kveld! -Maya

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar